Kalleimmat matkakohteet 2018

Mikäli rahaa löytyy ja halutaan kokea kunnon luksusta, kannattaa harkita jotain näistä matkakohteista!

Luksusristeily Antarktikselle

Antarktikselle matkustaminen voi tuntua mahdottomalta unelmalta monille, mutta riittävä summa rahaa tekee senkin mahdolliseksi, ja tietenkin tyylillä! Paras tapa päästä näkemään aluetta on risteilyn avulla. Risteilyn aikana päästään näkemään esimerkiksi pingviinejä niiden omassa ympäristössä. Matkaajan ei myöskään tarvitse pelätä jäätyvänsä kuoliaaksi, sillä oleskelu on luksusristeilijän kannella.

Vuokraa oma saari

Mikäli lomakohteiden jatkuva hälinä ja vilske alkaa ärsyttämään ja haluaa päästä nauttimaan omasta rauhasta ja hiljaisuudesta, voi itselleen vuokrata kokonaisen saaren loman ajaksi. Vuokrattavia saaria on tarjolla ympäri maailman, mutta erityisesti Fijin ympäristöstä löytyy joitain kauniimmista kohteista. Vomo-saari on yksi täydellinen esimerkki paikasta, jonka voi vuokrata kokonaan itselleen ja näin päästä tutustumaan sekä saaren tulivuoreen että upeisiin rantoihin rauhassa. Saarella ei siis tule olemaan matkaseurueen lisäksi muita kuin palkattu henkilökunta, jotka varmistavat alueella viihtymisen ja hoitavat käytännön asiat, kuten kokkaamisen ja siivoamisen.

Viikko Galapagos-saarilla

Galapagos on yksi taianomainen paikka, jossa pääsee tutustumaan koskemattomaan luontoon, jollaista ei voi kokea missään muualla koko maailmassa. Sieltä löytyy myös maailman vanhin kilpikonnalaji – Galapagoksen jättikilpikonna. Nämä uskomattomat eläimet voivat elää pidempään kuin suurin osa maapallon lajeista – jopa yli 100-vuotiaksi asti. Koska Galapagos on saariryhmä, pääsee siihen tutustumaan parhaiten risteilyn avulla. Jotkin näistä paketeista maksavat jopa 10 000 $ viikkoa kohden, joten ihan halvalla Galapagoksen luontoa ei pääse ihailemaan.

Kiipeilemään Everestille!

Mikäli lomalta halutaan hiukan enemmän toimintaa, voi lähteä vaikka kiipeilemään maailman korkeimman vuoren rinnettä. Everest oli aikaisemmin ainoastaan kokeneiden kiipeilijöiden kohde, mutta vuosi vuodelta sinne tehdään helpompia retkiä, jonne avautuu pääsy rahalla. Tietenkin matkaa varten on ensin harjoiteltava kiipeämään ja omattava tarpeeksi hyvä fyysinen kunto. Ei tule kuitenkaan unohtaa kukkaron saldoa, joka voi pienentyä noin 60 000 euroa yhden reissun aikana!

Matka avaruuteen

Mikäli haluaa heittää noin 225 000 euroa palamaan, voi lähteä ihailemaan avaruuden maisemia! Tämän korkeammalle ei tunnelma pääse matkalla nousemaan!